FR | NL
Een professioneel zicht en oor

contactlenzen


Tegenwoordig zijn er vele soorten contactlenzen die aan alle behoeften en levensstijlen passen. We zullen helpen bij het kiezen van de lenzen die perfect bij u passen. Wij zullen u persoonlijk advies geven en we zetten de allernieuwste technologie ter beschikking in onze winkel.

Verdere inlichtingen over de verschillende soorten lenzen die we voorstellen:

Daglenzen

Deze bijzondere zachte wegwerpbare lenzen worden slechts een keer gedragen en zijn daarom ideaal voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld als u sport. Deze lenzen bieden ook een optimaal niveau van hygiŽne. In feite moeten ze niet worden gereinigd of ontsmet, en u moet er geen speciale zorg voor dragen en ze moeten niet opbergt worden. Wij bieden alle merken van daglenzen..

Maandlenzen

Maandlenzen kunnen worden gebruikt voor maximaal vier weken, en dankzij hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, kunnen sommige van deze lenzen continu worden gedragen tijdens 24 uur. Dit vertaalt zich in een heldere visie elke ochtend als u uw ogen opent. Andere voordelen voor u: Door de korte tijd dat deze lenzen worden gedragen, is het bijna onmogelijk om ze vuil te krijgen en ze houden hun flexibiliteit wanneer uw gezichtsvermogen verandert.

Wij bieden alle merken van maandlenzen.

Lenzen voor langdurig gebruik

Deze lenzen hebben een lange levensduur en kunnen worden gebruikt voor een langere periode. Maar eerst moet u de lenzen vinden die aan uw ogen passen.

Hard of zacht: twee soorten contactlenzen 1. Harde lenzen: Deze lenzen zijn gemaakt op basis van een doorlatend materiaal waardoor uw ogen optimaal ademen en uw hoornvlies voldoende met zuurstof wordt gevoed. Ze zijn zeer makkelijk te gebruiken.

2. Zachte lenzen: Deze lenzen zijn gemaakt uit een kunststof die het water absorbeert en die daardoor perfect aan uw ogen passen. Het vraagt maar een korte tijd om eraan te wennen.