FR | NL
Een professioneel zicht en oor

Auditief centrum


Audioloog.
Lid van de Belgische Unie voor Afgestudeerden in Audiologie. RIZIV geconventionneerd

Het BEMA Audioptic centrum nodigt u uit om een controle van uw gehoor te maken en biedt u op medisch voorschrift en zonder verplichting de hooroplossing die het beste bij uw behoeften past. * Niet-Medische beoordeling

Stap 1

Naar aanleiding van uw bezoek aan uw KNO-arts, verwelkomen wij u in onze lokalen om een reeks aanvullende tests uit te voeren. Dit om uw gehoor te analyseren en het meest geschikte apparatuur voor uw gehoorverlies te kiezen, rekening houdend met de anatomische mogelijkheden van je oorschelp. Indien nodig, nemen wij een afdruk van de externe gehoorgang. U krijgt de gelegenheid om de voorgestelde apparatuur minstens twee weken te proberen en dit zonder verdere verplichting. We zullen de nodige tijd nemen voor uw auditieve revalidatie, en blijven natuurlijk tot uw beschikking.

Stap2

Tijdens dit nieuw onderhoud, zal de apparatuur door ons op het oor ge´nstalleerd en ingesteld worden. We voeren onmiddellijk een efficiency controle uit en leggen je dan uit hoe ermee om te gaan en hoe het te onderhouden.

Stap3

Na de proefperiode, zullen wij uw aanpassing bespreken, en zullen we de nodige aanpassingen uitvoeren en de doeltreffendheid van de apparatuur controleren. Op basis hiervan zullen wij een verslag opstellen voor uw KNO-arts om de apparatuur goed te keuren en opdat u zou kunnen genieten van een gedeeltelijke terugbetaling voor uw apparaten bij uw ziekenfonds. Wij blijven ter beschikking voor het onderhoud van uw apparatuur en / of aanpassing in geval van veranderingen in uw gehoorverlies. We raden ook aan dat u ieder jaar de KNO-arts raadpleegt voor een extra controle.